BESTELINFO
garderobenummers.be is een onderdeel van

bestelprocedure (alleen voor garderobenummers)

 1. U kunt uw bestelling doorgeven per e-mail.
 2. U ontvangt hierop een orderbevestiging met de betalingsgegevens. In het geval van maatwerk, speciale wensen of gewone personalisatie d.m.v. een logo dient u deze orderbevestiging incl. drukproef ondertekend terug te bezorgen
 3. Alle bestellingen worden vooruitbetaald, er worden bijgevolg geen kortingen toegestaan voor contante betaling.
 4. De levertermijn gaat in bij ontvangst betaling.

aanleveren artwork

 1. Alle artwork dient aangeleverd te worden in .eps, .pdf eventueel .ai of .cdr (alleen originele bestanden, geen geconverteerde). Als dit niet beschikbaar is, volstaat een hoogresolutie afbeelding (minimum 300dpi én op ware grootte).
  Altijd zwarte tekening op een witte achtergrond. Zo weinig mogelijk werken met groeperen. Lijndiktes waar mogelijk omzetten naar vlakken.
 2. Afwijkend artwork kan geweigerd worden of aanvaard worden mits aanpassingswerk tegen forfaitair bedrag van €15,00.
  Groter layoutwerk zoals inscannen, vereenvoudigen van complexe of zeer onscherpe logo’s, isoleren van meerkleuren artwork uit achtergronden etc wordt door ons slechts aanvaard op uitdrukkelijk verzoek van de klant (u hebt bv niemand om dat te doen) in regie tegen een uurtarief van €60,00/u

drukproeven

 1. Een drukproef bestaat uit een grafische weergave, al dan niet verschaald, in de orderbevestiging.
 2. Speciale kleurstudies of een reeks van voorontwerpen gebeuren tegen forfaitair bedrag van €15,00 dat niet terugbetaald wordt bij de daarop volgende bestelling.
 3. In de meeste gevallen is het mogelijk een werkelijk proefexemplaar te bekomen tegen forfaitair bedrag van €15,00 dat niet terugbetaald wordt bij de daarop volgende bestelling. Eventuele specifieke instelkosten of clichés die in de definitieve productie gebruikt worden, worden uiteraard niet opnieuw aangerekend.

alle prijzen zijn excl. btw